Halloween 2023

Tussen de mistflarden op Landgoed Ockenburgh doemen de contouren van het chalet op. Een kille wind jaagt de laatste wandelaars naar huis, een uil gaat in het snel donker wordende bos op zoek naar zijn prooi. Totdat hij plotseling vreemde figuren uit de mist ziet opdoemen. Dat lijkt wel Roodkapje! Maar wat kijkt ze raar uit haar ogen! En daar, is dat niet Rapunzel? Wie zitten er in haar haren verstrikt? Wat een verschrikkelijk gekerm! Durf jij op zaterdag 28 oktober te komen kijken op het landgoed wat enge sprookjesfiguren van plan zijn? Kom dan naar de Halloween Spooktocht 2023!

Griezeltocht en Siddertocht
De start is net als in voorgaande jaren op het parkeerterrein van Tuincentrum Ockenburgh, Loosduinse Hoofdstraat 875. De Griezeltocht start tussen 18.20 en 19.20 uur en de (dezelfde, maar engere) Siddertocht tussen 20.00 tot 21.30 uur.

Lengte en kosten
De tocht is ongeveer 3 kilometer lang en duurt circa 45 minuten. Deelname kost 5 euro per kind/ begeleider/volwassene. Voor kinderen onder de 11 jaar geldt dat ze de Griezeltocht alleen mogen lopen onder begeleiding van een volwassene (de begeleider moet zich ook opgeven).

Eten & drinken
Aan het einde van de tocht (ons clubhuis) kunt u even rustig zitten en bijkomen van de schrik. Dit kan met lekkere snacks zoals een broodje worst, koeken en snoep. Ook worden er heerlijke drankjes verkocht

Inschrijven
De afgelopen jaren hebben we vele Halloweenfans mogen verwelkomen, dus schrijf je op tijd in. Vol is ook echt vol! Inschrijven doe je hier:

Inschrijfformulier Halloween

  • Prijs: € 5,00
    Kleine groepjes (onder 5 personen) worden samengevoegd (tot groepje van ongeveer 6 personen) en moeten tegelijk starten.
  • Vrije gift om ons "Chalet Ockenburgh” niet te laten verkrotten! Het opknappen van de binnenkant en de buitenkant kost ons ruim €109.000.- Helpt u ons en draagt u bij met een gift? Hartelijk dank!
  • € 0,00
  • Bekijk hier de algemene voorwaarden van de Halloweentocht.

Ontwerp door en gebouwd door