Chalet Ockenburgh

Chalet Ockenburgh is een zeer ruime accommodatie met 3 beschikbare zalen.

De 3 zalen zijn flexibel in te richten. Bij één van de zalen is ook een ruim terras. Het Chalet beschikt over steigerhouten meubilair.

Naast onze drie zalen zijn ook nog twee andere lokalen te huur, dit zal gaan in overleg op basis van beschikbaarheid.

Diverse faciliteiten zijn aanwezig, zoals een keuken en toiletten. Vanaf oktober 2017 hebben we ook douches.  Verder zijn er tafels, stoelen en krukjes aanwezig, net als draadloos internet.

Rond het gebouw ligt een groot speelveld. Aan de voorkant van het gebouw is een ruim terras met vlaggenmast. Het Chalet bevindt zich in een bosrijke omgeving met genoeg speel-en spelruimte voor kinderen. Wel dient met rekening te houden met de omgeving, aangezien het een natuurgebied is (Natura 2000).

Landgoed Ockenburgh
Landgoed Ockenburgh is een eeuwenoud landgoed. De dichter Jacob Westerbaen stichtte het in 1651 als een plek waar hij zich kon onttrekken aan het drukke Haagse stadsleven. Nu, ruim drie en halve eeuw later, vindt u nog steeds die rust en ruimte. Beleef de allure en grandeur van het landgoed. Geniet van prachtige gazons en waterpartijen, dwaal door de parkachtige bossen en ontdek de bijzondere planten en dieren van Ockenburgh.

Omgeving
Chalet Ockenburgh is ideaal gelegen met bos en een groot speelveld  direct om het clubhuis heen. De zee, winkels en openbaar vervoer richting de binnenstad en het station Den Haag Centraal zijn allemaal op loopafstand.

Voor een dagje weg of een leuke activiteit is er ook genoeg te doen in de omgeving. De beheerder kan u hierover meer vertellen.

En dat alles op een steenworp van de stad. Landgoed Ockenburgh heeft voor iedereen wat te bieden. In alle seizoenen en van vroeg tot laat.

Ontwerp door en gebouwd door