← Terug naar overzicht

Wethouder opent het nieuwe clubhuis

Chalet Ockenburgh is zaterdag 16 januari officieel geopend als het nieuwe clubhuis van Scouting De Rimboejagers. Wethouder Karsten Klein moest daarvoor wel even zijn eigen scoutingvaardigheden aanspreken.

Samen met voorzitter Ernst Andeweg nam hij het in een wedstrijdje fikkie stoken op tegen enkele jeugdleden van de scoutinggroep. De wethouder wist uiteindelijk met zijn zelfgemaakte vuurtje als eerste een touwtje door te branden, waardoor het doek voor de ingang van het chalet naar beneden viel.  Het nieuwe clubhuis van De Rimboejagers was daarmee officieel geopend.

Chalet Ockenburgh is in korte tijd met behulp van vele vrijwilligers omgetoverd van een horecagelegenheid in een gebouw van waaruit de leden activiteiten op Landgoed Ockenburgh kunnen ondernemen. De groep zamelt de komende maanden geld in om het pand te kopen en te renoveren. Zaterdag ontvingen De Rimboejagers daar al een flinke cheque voor. De in 2014 opgeheven carnavalsvereniging De Ooie Pieren schonk de scoutinggroep 1500 euro, als dank voor de jarenlange hulp tijdens carnavalsactiviteiten voor gehandicapten. Wilt u ook een donatie doen? Dat kan via deze pagina(16 januari 2016)

Ontwerp door en gebouwd door