Welpenprogramma

20 april
Binnen/Buiten opkomst
De welpen mogen allemaal kiezen: of actief buiten spellen doen, of binnen rustig knutselen.

27 april
Geen opkomst vanwege Koningsdag

4 mei 
Geen bijzonderheden

11 mei 
Geen bijzonderheden

18 mei
Jongens/Meiden opkomst
De jongens en meisjes worden gesplitst. Wat de jongens gedaan is nog een geheim. De meiden gaan in ieder geval aan de slag met naaimachines. Nog een naaimachine te leen? Laat het ons weten. Neem ook al je oude spijkerbroeken mee!

25 mei
Jungledag
Een regiospel met alle welpen uit Den Haag. We verzamelen om 14.00 uur op het Roggeveld, vlakbij de Sportcampus. Daar eindigt de opkomst ook weer om 16.30 uur. Weten waar het Roggeveld is? Kijk op dit kaartje (nummer 16).

1 juni
Geen bijzonderheden

8 juni
Middagje Madestein
De opkomst is gewoon van 14.00 tot 16.30 uur, maar we verblijven de hele opkomst in Madestein. We verzamelen bij het grote parkeerterrein aan de Madepolderderweg​ tegenover de Nelly Sachslaan.

15 juni
Opkomst & Kampvoorlichting
We komen op de gebruikelijke tijd bij elkaar. Na de opkomst, om 16.30 uur, is er voor ouders een informatiebijeenkomst over het zomerkamp. De leiding zal vertellen hoe het zomerkamp er globaal uit gaat zien. Uiteraard kunnen ouders hier ook al hun vragen kwijt over het zomerkamp.

22 juni
Nadere informatie volgt nog.

29 juni
Nadere informatie volgt nog.

6 juli 
Koken
De laatste opkomst van dit seizoen. We gaan koken en na de opkomst mogen alle ouders aansluiten om te genieten van een zelfgemaakte maaltijd. Meer informatie over de tijden volgt later.

13 juli 
Geen opkomst in verband met voorbereiden zomerkamp.

20-27 juli
ZOMERKAMP!!!!!
We gaan dit jaar naar Ede! Kijk hier alvast naar het clubhuis waar we verblijven.

Ontwerp door en gebouwd door