← Terug naar overzicht

Record aantal deelnemers Timmerdorp

Timmerdorp2016Timmerdorp Loosduinen heeft dit jaar alle records gebroken. Gedurende de vijf dagen dat het dorp open was mochten de vrijwilligers van Scouting De Rimboejagers ruim 600 deelnemers verwelkomen. Ruim een verdubbeling ten opzichte van de vorige editie.

Voor de officiële opening kwam wethouder Joris Wijsmuller langs. Nadat hij als openingshandeling zelf een plank had gezaagd en op een hut had bevestigd keek hij zijn ogen uit in het timmerdorp. De kinderen bouwden hutten, timmerden vogelhuisjes en versierden alles met prachtige schilderingen. Het ‘bouwterrein’, dankzij de verhuizing van de scoutinggroep eind vorig jaar voor het eerst naast het nieuwe clubhuis op Landgoed Ockenburgh, stond helemaal vol.

De vrijwilligers van De Rimboejagers hebben de hutten inmiddels weer afgebroken. Zij gaan nu door met de voorbereidingen op de eerste samenkomst van het seizoen op zaterdag 27 augustus. Kinderen van 4 t/m 15 jaar zijn om 14.00 uur welkom om mee te doen. Speciaal voor deze dag wordt er een survivalbaan gebouwd. Omdat ze daarbij nat kunnen worden, kunnen deelnemers het beste een extra set kleding meenemen. De bijeenkomst is om 16.30 uur afgelopen.

Ontwerp door en gebouwd door