Halloween 2018

Inschrijving Halloweentocht 2018 is gesloten

Tussen de mistflarden op Landgoed Ockenburgh doemen de contouren van het chalet op. Een kille wind jaagt de laatste wandelaars naar huis, een uil gaat in het snel donker wordende bos op zoek naar zijn prooi. Totdat hij plotseling vreemde figuren uit de mist ziet opdoemen. Ze komen steeds dichterbij en maken onheilspellende geluiden. Durf jij op zaterdag 27 oktober te komen kijken op het landgoed wat deze heksen, zombies en andere engerds van plan zijn? Kom dan naar de Halloween Spooktocht 2018!

Griezeltocht en Siddertocht
De start is net als in voorgaande jaren op het parkeerterrein van Tuincentrum Ockenburgh, Loosduinse Hoofdstraat 875. De Griezeltocht is van 18.10 tot 19.20 uur en de (engere) Siddertocht van 20.00 tot 21.30 uur.

Lengte en kosten
De tocht is ongeveer 3 kilometer lang en duurt circa 45 minuten. Deelname kost 6 euro per kind/ begeleider/volwassene. Voor kinderen onder de 11 jaar geldt dat ze de Griezeltocht alleen mogen lopen onder begeleiding van een volwassene (de begeleider moet zich ook opgeven).

Eten & drinken
Aan het einde van de tocht (ons clubhuis) kunt u even rustig zitten en bijkomen van de schrik. Dit kan met lekkere snacks zoals een broodje worst, koeken en snoep. Ook worden er heerlijke drankjes verkocht

Inschrijven
Inschrijving Halloweentocht 2018 is gesloten

Ontwerp door en gebouwd door