← Terug naar overzicht

Geslaagde zomerkampen

Zul je altijd zien: ben je lekker op zomerkamp, komt een gekke professor de rust weer verstoren. Het overkwam de welpen dit jaar. Elke dag werden zij wakker in een ander televisieprogramma. De ene keer in Spongebob, de andere keer in Buurman & Buurman. Dat weerhield de welpen er niet van om te gaan zwemmen, een pretpark te bezoeken en een hike te lopen. En aan het einde van de week wisten ze de professor – die de jeugd weer televisie in plaats van YouTube wilde laten kijken – te verslaan.

Ook de scouts kunnen terugkijken op een geslaagd zomerkamp. Zoals altijd verbleven zij op een mooi kampeerterrein, waar zij hun eigen keukentafels in elkaar zetten. Om ook zelf te koken, uiteraard. De scouts gingen gedurende de week op zoek naar de Mol in hun midden. Dat deden zijn onder meer tijdens lasergamen in het bos, een dropping en kookwedstrijden.

De explorers kozen dit jaar voor een buitenlands avontuur. Zij verbleven op een kampeerterrein in Wilt, Luxemburg. Een schitterende plek om van alles te ondernemen, zoals mountainbiken, een tweedaagse hike en het maken van een groot kampvuur.

Ontwerp door en gebouwd door