Timmerdorp 2019

Kinderen van 6 t/m 12 jaar kunnen ook dit jaar weer terecht in Timmerdorp Loosduinen. Van 28 augustus t/m 1 september wordt het veld naast Chalet Ockenburgh, Monsterseweg 8b, ingericht om gratis de grootste en mooiste hutten te bouwen.

De organisatie zorgt voor pallets, hout en gereedschap en de kinderen bepalen zelf wat ze bouwen. Behalve het bouwen van hutten kunnen zij hun timmerdiploma halen of een vogelhuisje bouwen. Het bouwterrein is dagelijks open van 10.00 tot 17.00 uur.

Gratis
De toegang is gratis. Om de veiligheid te waarborgen moeten ouders vooraf een bouwvergunning ondertekenen, waarmee wordt aangegeven dat de huisregels worden gevolgd. Kinderen krijgen alleen toegang als ze worden begeleid worden door een meerderjarige (ouders/begeleiders/etc.). Een bezoek aan het Timmerdorp Loosduinen is op eigen risico en de organisatie is niet verantwoordelijk voor kwetsuren, schade, verlies of diefstal. De bouwwerken blijven ook eigendom van de organisatie. De bouwvergunning kan ter plekke worden ondertekend.

Veiligheid
Een veilige bouwplaats vinden wij erg belangrijk. Daarom houden onze vrijwilligers een oogje in het zeil. Hun aanwijzingen moeten dan ook altijd worden opgevolgd. Bovendien is er altijd iemand aanwezig met een EHBO-diploma voor kinderen.

Ontwerp door en gebouwd door