Halloween 2019

Het was een nacht zoals alle anderen in de bossen van Ockenburgh. Plots hoorde ik een raar, snerpend geluid. Vanaf de villa leek het steeds dichterbij te komen. Toch wat angstig geworden verschool ik mij in de bosjes rondom een van de grasvelden. Plotseling werd ik verblind door een fel licht. Toen ik weer mijn ogen kon openen, zag ik…

Ja, wat zag deze arme stakker? Ga op zaterdag 26 oktober met ons mee op ontdekkingstocht op Landgoed Ockenburgh. Of durf je niet meer?

De start
De start is net als in voorgaande jaren op het parkeerterrein van Tuincentrum Ockenburgh, Loosduinse Hoofdstraat 875. De Griezeltocht is van 18.10 tot 19.20 uur en de (engere) Siddertocht van 20.00 tot 21.30 uur. De tocht is ongeveer 3 kilometer lang en duurt circa 45 minuten.

Kosten
Deelname kost 6 euro per kind/volwassene/begeleider die de tocht lopen. Voor kinderen onder de 11 jaar geldt dat ze de Griezeltocht alleen mogen lopen onder begeleiding van volwassene (de begeleider moet zich ook opgeven). Aan het einde van de tocht (ons clubhuis) kunt u even rustig zitten en bijkomen van de schrik. Dit kan onder genot van een lekkere snack, zoals een broodje worst, koek en snoep. Ook worden er heerlijke drankjes verkocht.

Inschrijven
Klinkt goed toch? Dus hup, inschrijven maar via het inschrijfformulier!

Ontwerp door en gebouwd door