Halloween 2017

Tussen de mistflarden op Landgoed Ockenburgh doemen de contouren van het chalet op. Een kille wind jaagt de laatste wandelaars naar huis, een uil gaat in het snel donker wordende bos op zoek naar zijn prooi. Totdat hij plotseling vreemde figuren uit de mist ziet opdoemen. Ze komen steeds dichterbij en maken onheilspellende geluiden. Durf jij op zaterdag 28 oktober te komen kijken op het landgoed wat deze heksen, zombies en andere engerds van plan zijn? Kom dan naar de Halloween Spooktocht 2017!

Tuincentrum Ockenburgh

De start is net als tijdens de voorgaande editeis van de spooktocht op het parkeerterrein van Tuincentrum Ockenburgh, Loosduinse Hoofdstraat 875. Deelnemers kunnen weer kiezen tussen twee tochten: de wat minder enge Griezeltocht (vooral kijken naar griezels) start tussen 18.30 en 19.30 uur. De engere Siddertocht (de griezels laten je schrikken) begint tussen 19.40 en 20.30 uur. Voor kinderen onder de 11 jaar geldt dat ze de tocht alleen mogen lopen onder begeleiding van een volwassene.

De tocht is ongeveer 3 kilometer lang en duurt circa 45 minuten. Deelname kost 6 euro per persoon. Bij het startpunt is er gelegenheid om Halloweenspullen te kopen. Aan het einde worden er hapjes (broodje worst, koek en snoep) en drankjes verkocht en kunt even gaan zitten om bij te komen van de schrik en gezellig na te praten.

Inschrijven

De afgelopen jaren hebben we vele Halloweenfans mogen verwelkomen, dus schrijf je op tijd in. Vol is ook echt vol! Inschrijven voor de Halloween Spooktocht kan via het inschrijfformulier.
Ontwerp door en gebouwd door